KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
Sýrové placičky potěší k svačině i k obědu. Zvládne je každý a díky pár detailům budou voňavé a plné chuti
Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Jenda1 uvařil 16. 7. 2009 18:47 Rychlé těstoviny pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail rychlé těstoviny Okomentovat
Jenda1 uvařil 16. 7. 2009 18:46 Rychlé těstoviny pro začátečníky 0 0 Zobrazit detail rychlé těstoviny Okomentovat
13 foto Perfektní zelné placky podle Ostravskeho Gastrošefa: Nechybí v nich uzené maso, voní majoránkou a krásně křupají
Domácí šípkový džem: Nejsladší je z přemrzlých šípků a nemusí být jen ke kančímu, báječně chutná v koláčích