Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
Tom Beyk uvařil 1. 1. 2015 10:11 Rychlé vyprošťovací chilli (posilvestrovské) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 1. 1. 2015 10:09 Rychlé vyprošťovací chilli (posilvestrovské) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 1. 1. 2015 10:09 Rychlé vyprošťovací chilli (posilvestrovské) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tom Beyk uvařil 1. 1. 2015 10:09 Rychlé vyprošťovací chilli (posilvestrovské) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bramborové škvarkové placky božsky chutnají, jsou rychlé a snadné. Báječnou šťavnatost i vůni dodají škvarky
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit