Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
hanahcotton uvařila 24. 9. 2012 13:09 Rychlé zapečené cuketové soudečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 24. 9. 2012 13:09 Rychlé zapečené cuketové soudečky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!