Holka u plotny radí: Nastavovaná sekaná vyjde levněji a chutná výborně i druhý den, takhle ji děláme u nás doma
Kopřiva jako tajná zbraň pro vaši zahradu: Co všechno dokáže výluh z tohoto pálivého plevele a proč si ho doma kvasit
olca spickova uvařila 21. 6. 2010 12:49 Rychlý dort pro brášku k narozeninám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
olca spickova uvařila 21. 6. 2010 12:49 Rychlý dort pro brášku k narozeninám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
olca spickova uvařila 21. 6. 2010 12:49 Rychlý dort pro brášku k narozeninám 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají
Osvědčené způsoby, jak poznat zralý meloun: Důležitou roli hrají nejen vůně nebo stopka, ale také „vrzavý“ zvuk při stlačení