Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Klona uvařila 5. 4. 2020 16:44 Rychlý piškot se smetanou a broskvovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klona uvařila 5. 4. 2020 15:53 Rychlý piškot se smetanou a broskvovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Klona uvařila 5. 4. 2020 15:53 Rychlý piškot se smetanou a broskvovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
8 foto Vaření podle umělé inteligence: Sladká štěpánská omeleta „vylepšená“ šunkou, cibulí a sýrem? Jako vtip dobrý
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Freddie Mercury měl rád maminčinu kuchyni, zejména směs luštěnin s kořeněným kuřetem