Šílený díl Ano, šéfe! přinesl knedlíky v krvi i slzy personálu. Zklamaly jsme, plakala na konci provozovatelka Olena
Jak vychutit zelí nakládané do sudu. Správný poměr soli, koření i dalších přísad vytvoří perfektní křupavé kysané zelí
mika59 uvařila 14. 1. 2020 15:32 Rýžová směs (aneb co se zbylou rýží) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 1. 2020 15:32 Rýžová směs (aneb co se zbylou rýží) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úžasně matjesy z cukety chutnají skoro jako ty pravé. Podle našeho receptu je připravíte snadno a za pár minut
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle