Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Merylas uvařila 23. 4. 2009 11:17 Salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Není úplně přesně podle receptu Okomentovat
sebena uvařila 27. 1. 2009 20:10 Salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Salát s kuřecím masem Okomentovat
Bramboráky se zelím: Varianta klasiky s kysaným zelím je křupavá a krásně šťavnatá, důležité je zvolit správnou teplotu smažení
8 foto Český nároďák se chystá na kuchařskou olympiádu: Půjde o prověrku našich schopností, říká manažer týmu Tomáš Popp