Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
popoluska340 uvařila 24. 11. 2017 18:25 Salát z čínskeho zelí se sojovou zálivkou a bramborovou slámou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2017 05:29 Salát z čínskeho zelí se sojovou zálivkou a bramborovou slámou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2017 05:27 Salát z čínskeho zelí se sojovou zálivkou a bramborovou slámou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2017 05:26 Salát z čínskeho zelí se sojovou zálivkou a bramborovou slámou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2017 05:26 Salát z čínskeho zelí se sojovou zálivkou a bramborovou slámou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Regionální specialita slezské nebe: Uzené maso s ovocnou omáčkou voní skořicí a neobejde se bez speciální přílohy
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy: Báječně štavnaté jídlo, které je hotové za chvíli