Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Eliza uvařila 25. 10. 2009 14:23 Salát z mačkaných brambor podle mojí babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 10. 2009 14:23 Salát z mačkaných brambor podle mojí babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 25. 10. 2009 14:23 Salát z mačkaných brambor podle mojí babičky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky