Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
srettka uvařila 16. 1. 2011 17:50 Salátek se sušeným ovocem a balsamicem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 16. 1. 2011 17:50 Salátek se sušeným ovocem a balsamicem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
srettka uvařila 16. 1. 2011 17:50 Salátek se sušeným ovocem a balsamicem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Opilý Izidor: Slavnostní dezert skvěle chutná i místo cukroví. Nejlepší je přelitý čokoládou a vychlazený, opije vás už jen svou vůní
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku