Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Lubik uvařil 22. 10. 2016 15:41 Šátečky s krémovou náplní zdobené čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 22. 10. 2016 15:41 Šátečky s krémovou náplní zdobené čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 22. 10. 2016 15:41 Šátečky s krémovou náplní zdobené čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 22. 10. 2016 15:41 Šátečky s krémovou náplní zdobené čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 22. 10. 2016 15:41 Šátečky s krémovou náplní zdobené čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
6 foto Jak vypadal novoroční oběd v Lánech? Podávala se svíčková, tradičně netradiční čočka i speciální palačinky