Fazolové lusky na grilovacím koření s opečenou klobáskou

kucerova45 Kuchařka: kucerova45

Zeleninová jídla 4 názory

Suroviny

fazolové lusky
olej
cibule
grilovací koření
1 kostka slepičího bujónu
sůl
pepř mletý
drcený kmín
smetana
hladká mouka
mletá sladká paprika
klobáska
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Lusky očistíme a nakrájíme asi na 5 cm dlouhé kousky.

  2. Do kastrolu dáme trochu oleje, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme do zlatova.

  3. Přidáme nakrájené lusky, restujeme asi pět minut,podlijeme vývarem s bujonu, jen asi 1/4 litru, okořeníme pepřem, grilovacím kořením, kmínem, mletou paprikou a dusíme do měkka.

  4. Pak zahustíme smetanou ve keré jsme rozmíchali asi vrchovatou lžíci hl. mouky a chvilku zavaříme. Kdo chce dietnější, může jen zaprášit moukou bez smetany. Podáváme s vařenýma bramborama a opečenou klobáskou nebo také volským okem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fazolové lusky na grilovacím koření s opečenou klobáskou

Tématické fráze: opecene fazolky fazolové lusky fazolové lusky s klobasou opečené fazolky se slaninou jak zamrazit fazolové lusky grilování fazolových lusků fazolové lusky recepty fazolové lusky recept grilované fazolové lusky fazole s opečenou klobásou dlouhé fazolové lusky fazole dlouhe recepty játra na fazolové lusky recepty bavorské klobásy recept fazolky opecene fazolove lusky s brokolici fazulove lusky grilovane fazolové lusky-recepty fazolove lusky se slaninou a mletou paprikou grilovací klobásky recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít