Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
tejaja uvařila 8. 5. 2019 16:04 Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Sezona burčáku začíná! Před 20 lety stál litr 44 Kč, dnes za něj dáte skoro stovku, ale oproti loňsku nezdražil
Sedm jídel Harryho Pottera, která můžete mít také: Máslové pivo, dýňový koláč nebo anglickou snídani si zamilujete
Kuřecí čtvrtky s vepřovou plecí a paprikami na Adžice Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Tom Beyk 50 min