Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami

Lucie Tulackova Kuchařka: Lucie Tulackova

Doba přípravy: 1 hodina 4 porce Omáčky 11 názorů

Suroviny

600 g kuřecích prsou
1 kysané zelí
½ hlávky bílého zelí
hrst sušených hub
hl. mouka
máslo (olej)
1 velká cibule
2 stroužky česneku
sůl
pepř
kmín
2 lžíce ml. sladké papriky
2 bobkové listy
1 kelímek smetany 12%
1 masox
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do hrnce dáme máslo (olej), na kterém osmažíme cibuli, až zesklovatí. Přidáme na kostky nakrájené maso a restujeme, posypeme paprikou, ještě krátce opečeme, zalijeme asi 1 l vývaru. Přidáme zbylé koření, houby a vaříme cca 10 min.

  2. Přidáme kysané zelí bez nálevu a vaříme dalších cca 20 min. Poté přidáme ještě nakrájené hlávkové zelí (je měkké dříve).

  3. Mírně zahustíme vodou a moukou. Na závěr vlijeme smetanu a ještě krátce povaříme. Podáváme s rýží nebo houskovým knedlíkem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 181 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Segedínský guláš s kuřecím masem a houbami

Tématické fráze: segedínský guláš z kuřecího masa kuřecí segedínský guláš segedín z kuřecího masa segetín z kuřecího masa segedínský guláš s kuřecím guláš z kuřecího masa segedin s kuřecího masa kuřecí segedín segedínský guláš se žampiony segedínský guláš z kuřete segedénský guláš z kuřecího masa segedínský guláš recept z kuřecího masa segedýnský guláš z kuřecího masa segedín se smetanou a kuřecím masem segedín recept z hlavky zeli segedínský guláš s houbami seggetin guláš kuřecí segetín segedínský guláš recept z kureciho segedínský guláš -recept s kuretem

Zapomněl/a jsem heslo