Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
evosheek uvařil 1. 9. 2013 16:22 Segedínský guláš z uzených kuřecích stehen 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 1. 9. 2013 16:22 Segedínský guláš z uzených kuřecích stehen 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Začíná sezona medvědího česneku: Kolik za něj dáte na trhu a kolik v supermarketu? Víme, kde je teď nejlevnější
Už jste slyšeli o vařiči vajec? Zvládne připravit ztracená vejce, omeletu i rýži a ještě ohřeje párky