Segedínský guláš z uzených kuřecích stehen

Omáčky Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Omáčky Doba přípravy: 45 minut 3 názory

Suroviny 6 porcí

1 kg kyselého zelí
3 uzená kuřecí stehna
2 velké cibule
olej
250 ml smetany
kmín
sůl
pepř
sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji zpěníme cibulku do téměř hněda a přidáme na kousky rozebraná kuřecí stehna, kysané zelí, kmín a sladkou papriku.

  2. Podlijeme a dusíme, dokud není zelí měkké. Osolíme a zalijeme smetanou. Dle chuti dochutíme. Podáváme s kynutým knedlíkem.

Komentáře k receptu Segedínský guláš z uzených kuřecích stehen

  • MAGDALENA MAGDALENA(neregistrovaný)

    UZ SA SLINKY ZBIEHAJU CHYTRO DO PRACE:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • Majka8 Majka8

    Tento recept mně moc nesedí:no:ale jsem gurmán a tisknu,vyzkouším,pak budu reagovat:-))

    Odpovědět

  • Jackie79 Jackie79

    Tenhle gulášek dělám bez smetany a u toho nejspíš zůstanu, jen mě nikdy nenapadlo vyzkoušet ho s kuřecím masem. Dobrý nápad:yes::-)

    Odpovědět

Tématické fráze: segedinský guláš z uzeného kuřete segedin z uzeného kuřete segedinský gulaš z uzeného masa segedínský guláš z uzeného segedínský guláš z kuřecího masa segedin z uzeneho masa guláš z uzeného masa segedín z uzeného segedínský guláš z kuřecího segedínský guláš s uzeným masem segedinský guláš segedinský guláš z uzeného kuřecího masa segedín z kurecího uzená kuřecí stehna segedín uzená kuřecí stehna segedin guláš z kuřecího spodního stehna segedyn z uzenych stehen segedín z uzeného kuřecího masa segedín z kuřecího masa segedinsky gulas s uzeneho masa