Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý
evosheek uvařil 23. 2. 2013 11:53 Sertéspörkölt – Vepřový perkelt s tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 23. 2. 2013 11:50 Sertéspörkölt – Vepřový perkelt s tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 23. 2. 2013 11:50 Sertéspörkölt – Vepřový perkelt s tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 23. 2. 2013 11:50 Sertéspörkölt – Vepřový perkelt s tarhoňou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bulharsko na talíři: Známe tajemství pravého šopského salátu. Víte, jaké dvě ingredience mu dají tu správnou chuť?
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně