Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší

Hovězí minutkové maso je třeba zpracovávat opravdu rychle aby neztratilo šťavnatost. Povede se vám dokonale, pokud budete následovat tento recept. Hotové maso bude společně s hebkou kaší z brambor a celeru lahodit chuti i zraku.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 9. 2023 09:27

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 093 kJ / 1 456 kcal
Bílkoviny79,93 g
Tuky67,76 g
Vláknina20,38 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy100,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace - Prima Fresh , upraveno dle chuti a potřeby .

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 9. 2023 20:20

RubyRom: :-) Děkuji Romanko - krásný večer :-K

RubyRom RubyRom

18. 9. 2023 20:17

Krásné :-K:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, olej, cibule, česnek, pasta rajčatová, víno červené, sůl, pepř mletý, tymián, brambory, bulva celerová, sůl, máslo, smetana ke šlehání

TopRecepty.cz

Hovězí nudličky na víně s bramborovo - celerovou kaší

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0R8ZV