Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
pavelk uvařil 2. 1. 2022 10:37 Silvestrovské klobásy 0 0 Zobrazit detail Ještě teplá po vyuzení Okomentovat
pavelk uvařil 2. 1. 2022 10:37 Silvestrovské klobásy 0 0 Zobrazit detail Nakroj po vychlazení Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby