Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Extrakurzy.cz uvařil 5. 11. 2025 20:46 Šípková omáčka podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 5. 11. 2025 14:32 Šípková omáčka podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 5. 11. 2025 14:32 Šípková omáčka podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Extrakurzy.cz uvařil 5. 11. 2025 14:32 Šípková omáčka podle Petra Hajného 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Pět cuketových pomazánek: Jednoduchá s česnekem, pikantní s mrkví a chilli nebo fantastický cuketový tatarák