Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
1974andrea uvařila 3. 10. 2013 10:28 Slanečkový salát s celerem a kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 10. 2013 10:28 Slanečkový salát s celerem a kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 10. 2013 10:28 Slanečkový salát s celerem a kapií 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny vaří: Jak na šťavnaté řízky z kuřecích prsou? Plněné bylinkovým máslem chutnají božsky