Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 17:00 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 11:16 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 11:13 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit