Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 17:00 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 11:16 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2014 11:13 Slaný koláč s uzeným lososem a medvědím česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku