Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:19 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:18 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:07 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:05 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:05 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenullinka uvařila 15. 4. 2012 13:05 Šlehačkové řezy (variace na Tiramisu) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Indiánky jako z cukrárny připravíte snadno. Aby sněhová náplň byla vláčná, jemná a nadýchaná, stačí ji vylepšit o jednu důležitou ingredienci
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná