uvařila 15. 4. 2012 15:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2012 15:05
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, kypřící prášek, šlehačka, cukr vanilkový, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, piškoty, rum, mandlové aroma, káva, kakao
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Jak využít zbytky masa z pečené husy: Hodí se skvěle do salátů, pomazánek, na chlebíčky i jako náplň do tortilly
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Hrachová polévka zahřeje i nasytí: Máte raději tu ze sušeného nebo zeleného hrášku?