Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
misza uvařila 10. 6. 2012 10:19 Smažené kuřecí kousky se zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 10. 6. 2012 10:19 Smažené kuřecí kousky se zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 10. 6. 2012 10:19 Smažené kuřecí kousky se zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 10. 6. 2012 10:19 Smažené kuřecí kousky se zeleninovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč
Slavné omáčky: Pařížské máslo je dokonalá omáčka z kečupu, hořčice a worcesteru, která si skvěle sedne s jakýmkoliv masem