Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Eliza uvařila 12. 10. 2009 19:13 Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 10. 2009 19:13 Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 10. 2009 19:13 Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mini langoše ze zakysané smetany: Jemné těsto nechte pořádně vykynout a placky zprudka usmažte v pořádné vrstvě oleje
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli