Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Eliza uvařila 28. 6. 2010 14:45 Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2010 14:44 Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2010 14:44 Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 6. 2010 14:44 Smetanové kedlubny s uzeným masem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny