Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
vaden uvařila 17. 2. 2012 15:13 Šmoulí dort pro Karolínku (můj vlastní výtvor) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vaden uvařila 17. 2. 2012 15:13 Šmoulí dort pro Karolínku (můj vlastní výtvor) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vaden uvařila 17. 2. 2012 15:13 Šmoulí dort pro Karolínku (můj vlastní výtvor) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky
12 foto Moderátor Aleš Háma preferuje českou kuchyni: Dokážu si pochutnat i na vlašáku z papíru s rohlíkem, říká
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza