Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
jirka66 uvařil 26. 10. 2010 18:40 Sopa de Plátano Verde – polévka z plantainů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jirka66 uvařil 26. 10. 2010 18:40 Sopa de Plátano Verde – polévka z plantainů 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
18 foto Mezi nejnechutnějšími jídly světa se umístila i česká rybí polévka. Ovšem na páchnoucího žraloka nebo nudle s karamelem nemá
Video Pražský koláč podle normy ČSN: Nadýchané bochánky plněné krémem a posypané drobenkou chutnají božsky