Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Ivace64 uvařila 4. 5. 2018 19:01 Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2018 19:01 Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2018 19:01 Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2018 19:01 Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 4. 5. 2018 19:01 Špagety s krůtí směsí, paprikami a sýrem (na dva způsoby) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Skvělý koláč s blumami od Tondy z Peče celá země: Křehké těsto s makovou náplní, blumami a rumem chutná fantasticky
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost