Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Michaela.Koc uvařila 8. 5. 2022 07:37 Špagety s pórkem, žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Michaela.Koc uvařila 8. 5. 2022 07:37 Špagety s pórkem, žampiony a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Náš život s celiakií: Jak se najíst ve fast foodu? Bezlepkové burgery jsou rarita a pozor si musíme dávat i na hranolky
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku