Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Lenuzzi uvařila 5. 9. 2010 10:37 Špagety se zakysanou smetanou a tuňákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenuzzi uvařila 5. 9. 2010 10:37 Špagety se zakysanou smetanou a tuňákem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu