Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
KatkaCechova uvařila 19. 1. 2025 06:47 Špagety se žampiony a pestem ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2022 09:07 Špagety se žampiony a pestem ze sušených rajčat 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát
Jak na ten nejlepší hospodský guláš? Zásadní je správný poměr cibule a masa a taky použití jedné tajné přísady