Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
cathleen uvařila 21. 8. 2017 15:26 Špaldový podmáslový chléb z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 21. 8. 2017 15:26 Špaldový podmáslový chléb z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 21. 8. 2017 15:25 Špaldový podmáslový chléb z trouby 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás