Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
JanaDorazinova uvařila 1. 11. 2013 11:09 Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 9. 2011 20:20 Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 9. 2011 20:20 Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 9. 2011 20:20 Špecle z rychlíku aneb lahodná teplá večeře do deseti minut 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ztracená vejce podle šéfkuchaře Romana Pauluse: Díky fintě s vidličkou se vám odteď už vždycky povedou
Laďka Něrgešová upekla banketky z jogurtového těsta: Jsou nádherně vláčné, úspěch zaručen, říká moderátorka