Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak správně smažit koblihy? Úspěch zajistí vysoká vrstva vhodného tuku, jeho správná teplota, ale i pečicí papír a další fígle