Karlovarský knedlík bez chybičky: Nadýchaný jako obláček, vláčný a zároveň pevný a voňavý po bylinkách a žemlích
Kalendář vánočního pečení 2025: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy se pustit do přípravy kokosek a kdy slepit linecké
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek nám prozradil své fígle, jak na linecké cukroví, aby bylo perfektní
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 8. 11. 2015 10:45 Špenáto-ricottové noky z ovesné mouky s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablkové bramborové knedlíky: Šťavnatý pokrm s jablky v těstě báječně chutná, při přípravě je důležitá moučnatost brambor