Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
petram uvařila 22. 6. 2015 16:24 Špenátovo-pórková rýže s indickým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 22. 6. 2015 16:24 Špenátovo-pórková rýže s indickým kořením 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Zamilujte si dijonskou hořčici – s receptem na originální kuře Spatchcock a soutěží o balíčky Maresi!
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu