Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
janatka uvařila 12. 7. 2013 12:15 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail u nás s kys.smetanou Okomentovat
Eliza uvařila 23. 2. 2009 16:01 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 2. 2009 15:36 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
"Uvař mandel šneků, utři šest lotů sardelí": Kuchařka Rettigová na Vánoce místo kapra vařila hlemýždě
22 foto Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka