KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
janatka uvařila 12. 7. 2013 12:15 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail u nás s kys.smetanou Okomentovat
Eliza uvařila 23. 2. 2009 16:01 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 2. 2009 15:36 Špenátový krém s uzeným lososem a ztraceným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
18 foto Vynikající „bezpracné“ škvarky podle Kláry: Recept na křupavou pochoutku z trouby zvládnete i v paneláku
Plzeňské rozpeky, rozpíčky nebo vdolky (na sucho pečené i smažené) Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 1974andrea 55 min