Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:47 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:47 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:46 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:46 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:46 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
recepty73 uvařil 4. 2. 2019 17:46 Špikovaná vepřová pečeně po italsku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mýty a fakta: Platí, že se houbová jídla nesmějí ohřívat a zapíjet alkoholem? Odborník vysvětluje, co je pravda
Pinsa není pizza: Slaná římská placka je méně kalorická, ale úžasně vláčná, nadýchaná a křupavá, dochucuje se až po upečení