Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Anna Kocikova uvařila 5. 3. 2025 20:52 Špikovaná vepřová plec na smetaně z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 3. 2025 20:52 Špikovaná vepřová plec na smetaně z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 5. 3. 2025 20:52 Špikovaná vepřová plec na smetaně z papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování