Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:46 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:46 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:45 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:45 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:45 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 15. 5. 2015 15:45 Špízy s marinovaným kuřecím masem, uzeným bůčkem a s rohlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na zeleninové špagety potřebujete jen jednu vychytávku. Ty nejlepší vyrobíte z cukety, brambor nebo červené řepy
Jak na skvělý džem z aronie: Je černý jako noc, lehce trpký a nasládlý a oslní vás vůní rumu a kardamomu