Jak vmíchat zakysanou smetanu do omáčky nebo polévky? Tento snadný fígl zajistí, že se vám už nikdy nesrazí
Úplné zatmění Měsíce nakopne Blížence k výměně alkoholu za bylinkový čaj, Střelec zahájí přerušovaný půst
Vydali jsme se otestovat restauraci U Jelena z Pohlreichova Ano, šéfe! Kupované knedlíky opět nenadchly
magdalenka uvařil 21. 2. 2020 22:02 Staré těsto – old dough – pâte fermentée 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 27. 12. 2015 08:27 Staré těsto – old dough – pâte fermentée 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 27. 12. 2015 08:27 Staré těsto – old dough – pâte fermentée 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Babiččina spíž: Jak na vynikající lečo bez zavařování? Díky hořčici vydrží ve spíži až rok a pořád chutná skvěle
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince