Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
varilamyskakasicku uvařila 11. 5. 2013 20:50 Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 5. 2013 20:48 Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 5. 2013 20:48 Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 5. 2013 20:47 Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 5. 2013 20:47 Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Pečeme s Ivou: Sladké rohlíčky s peřinkově měkkou střídou budou díky jednomu kroku navíc extra nadýchané
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru