Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 5. 2013 21:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 518 kJ / 2 514 kcal
Bílkoviny173,78 g
Tuky188,59 g
Vláknina15,04 g
Cholesterol 699 mg
Sodík 431 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy27,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dá se přidat i bůček nebo pivo na podlévání.

Přidala jsem 2 plátky bůčku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Martina

29. 7. 2017 12:08

Prosím info - na kolik stupňů má být trouba rozehřátá?

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 5. 2013 14:28

varilamyskakasicku:Máš to moc hezké:-K:-pA na tom pivě to Ivuš určitě vyzkoušej:-)Já dělávám na černém a je to moc velká dobrota:yes:

Dana61

13. 5. 2013 14:53

nádherná pečínka:yes::-D ale,kde vzít selátko, to jsi zapomněla napsat;-) ty dva plátky bůčku bych měla taky:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2013 20:54

jarka skrobakova: tak to jsem ráda, nám moc chutnalo, zkusím příště na pivě:-p;-)

jarka skrobakova

12. 5. 2013 18:44

Ivi, Ty mi děláš chutě, máš to super. Já pečené masíčko miluju :yes::yes::-p;-):-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 5. 2013 17:58

Díky všem;-)

Janka

12. 5. 2013 17:06

Pěkný a šťavnatý;-)

pipre pipre

12. 5. 2013 10:39

Ivi, to se mi moc líbí:yes:+11

Iva

12. 5. 2013 10:06

boží:-p

Bibinka Bibinka

12. 5. 2013 09:54

varilamyskakasicku:Ivi, co mi to děláš:-(takovou lahodu a já si to otevřu před obědem, tak jen řeknu ach...selátko:-pa dám zakulacený 10.bod:yes:

danielle72 danielle72

12. 5. 2013 08:10

Jsem ještě ani nesnídala, a tady se už obědvají takové laskominy:-!:yes::yes::yes::-K +8:yes:

senky senky

12. 5. 2013 06:48

Mňam i po ránu:yes::yes::-)

yanull yanull

12. 5. 2013 03:58

varilamyskakasicku: Ono je to naprosto jedno, zda před půlnocí nebo hned zrána, je tu tato dobrota, takže jen nasucho polknu a pošlu 5. bodíka :-p:-K:yes:

rebeka rebeka

11. 5. 2013 22:31

varilamyskakasicku: no, ale to je fakt podpásovka.. teď:-//:-//:-D:-D:-D:-D
krásná a šťavnatá záležitost;-):-p:yes::yes: jdu pryč.. to je za trest:-(:-8:-D:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

11. 5. 2013 21:53

A já si říkám, všichni už šli do svých pelíšků a tak něco sem dám:-D:-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pecene divoke sele pecene sele v troube divoke sele recepty pečené sele divoké sele recept štavnatá pečeně sele recepty recept na divoké sele maso ze selete šťavnatá vepřová pečeně se zelím divoke sele pečené sele recept sele pečené v troubě šťavnatá vepřová pečeně vepřová pečeně na majoránce divoké sele pečené pečení selete sele pečene recept na sele sele divočáka recepty

Suroviny: plec ze selete, máslo, cibule, česnek, koření nové koření, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, vývar, rajče

TopRecepty.cz

Šťavnatá pečeně ze selete na majoránce a cibuli

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NKnp