KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Eliza uvařila 21. 12. 2009 16:57 Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 12. 2009 16:55 Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 12. 2009 16:54 Šťavnatý masový nákyp zapečený s rajčaty, mozzarellou a olivami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perníková omáčka: Bohatá chuť a vůně koření skvěle ladí s masem, uzeninami i dezerty, důležitý pro její přípravu je ten správný perník
Jak na sametový mrkvový krém se zázvorem a hráškem? Sílu polévce dodá vývar, lehkou pikantnost závor a jemnost smetana