Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
mika59 uvařila 16. 6. 2015 12:50 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 16. 6. 2015 12:49 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 2. 6. 2015 19:13 Steak z panenky s žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úplněk ve Štíru: Ten správný čas na očistu těla a duše, na změnu v jídelníčku a celkový restart životního stylu
10 foto Voňavý perník na plech podle Josefa Maršálka chutná božsky: Ani do něj nepotřebujete vejce, říká cukrář
Měsíčky z kakaového těsta s rumovou polevou jsou krásně vláčné, mají výrazné aroma a stačí je připravit týden před Vánoci