Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Tanicka uvařila 12. 7. 2011 12:22 Šťouchané brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 12. 7. 2011 12:22 Šťouchané brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tanicka uvařila 12. 7. 2011 12:21 Šťouchané brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Babské rady, jak vyčistit troubu: Stačí citron, jedlá soda, voda a bílý ocet, pozor musíme dát jen na správné kombinace
Domácí majonéza krok za krokem: S tyčovým mixérem ji vytvoříte dokonale hladkou z čerstvých i vařených vajec
13 foto Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář