Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
mika59 uvařila 29. 3. 2021 15:23 Šťouchané brambory z brambor vařených ve slupce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 29. 3. 2021 14:22 Šťouchané brambory z brambor vařených ve slupce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
4 foto Pečeme s Ivou: Máte rádi karamel? Upečte si šlupky! Jednoduché a rychlé cukroví potažené částečně zkaramelizovaným cukrem