Jak na ty nejlepší řízky z cukety? Takto zajistíte, aby byly krásně křupavé, důležitý je rovněž správný výběr cukety
Jak zavařit lečo na zimu? Je to snadné. Do sklenice uzavřete jen zeleninu a koření, ostatní suroviny přidejte před podáváním
Znovuzrození Zlatého Kříže se podařilo: Slavné lahůdkářství nabízí klasiku i novinky. Tradice je důležitá, říká provozní Mayer
yanull uvařila 12. 1. 2010 18:22 Šunkové závitky s vaječnou pěnou 0 0 Zobrazit detail šunkový závitek s okurkou Okomentovat
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde