Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Angel 666 uvařila 30. 9. 2014 12:45 Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 9. 2014 12:43 Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 9. 2014 12:43 Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 9. 2014 12:43 Svačinové jablečné misky s křupavou posýpkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!